vineri, 29 martie, 2024

A detonat bomba si a disparut? Deputatul Vlad Cosma a plecat din tara

Distribuie:

Publicat:

Lovitura de teatru in scandalul DNA. Vlad Cosma este citat marti, 13 februarie, la DNA Ploiesti, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploiesti, dar surse apropiate fostului deputat sustin ca acesta nu s-ar afla in tara.

Vlad Cosma este asteptat, marti 13 februarie, la sediul DNA din Ploiesti unde este citat ca martor intr-un nou dosar. Deocamdata, procurorii ploiesteni nu vor sa ofere informatii cu privire la obiectul cauzei in care fostul deputat va trebui sa depuna marturie si nici ce persoane mai sunt implicate. In Ploiesti, exista informatii cu privire la faptul ca Vlad Cosma nu s-ar afla pe teritoriul Romaniei, motiv pentru care marti este posibil sa nu se prezinte la Parchet.

Intrebat daca are informatii cu privire la faptul ca Vlad Cosma nu se afla in tara, Lucian Onea, procurorul sef al DNA Ploiesti a declarat, in timpul unei conferinte de presa sustinuta, luni, ca “Nu am idee. Maine este citat intr-un dosar. Sa vedem daca se va prezenta”.

Intrebat in ce calitate este chemat la DNA Ploiesti, Onea a precizat ca fostul deputat are calitate de martor in cauza, dar a refuzat sa dea detalii despre ancheta.

DNA a dat, luni 12 februarie, publicitatii un comunicat de presa in care informeaza ca are in lucru un dosar de santaj care vizeaza membrii familiei Cosma, dar si apropiati ai acestora. Dosarul a fost deschis dupa ce in spatiul public au aparut mai multe inregistrari audio catalogate drept ”montaje, colaje” despre care DNA sustine ca au menirea de a compromite procurorii.

sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img