News Flash:

A devenit deja o obisnuinta ca cetatenii din R.M sa circule cu taloane I.T.P false.

3 Aprilie 2014
2031 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita si S.P.F. Husi au descoperit la controlul de frontiera, respectiv in trafic, trei taloane I.T.P. false, prezentate de trei soferi pentru autovehiculele pe care le conduceau, respectiv un autoturism marca Honda, o remorca marca Remel si un autoturism marca BMW.


  Astazi 3 aprilie, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Valeriu. C, in varsta de 43 de ani si Nicolae. V, in varsta de 29 de ani, ambii cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, primul conducand un autoturism Honda, iar cel de al doilea un ansamblu de vehicule format din microbuz marca Mercedes Sprinter si remorca marca Remel, toate inmatriculate in Bulgaria.

    Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului si a talonului de inspectie tehnica periodica prezentate pentru autoturismul Honda si remorca marca Remel, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare ocazie cu care au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice.

    Fata de cele constatate de catre agentii vamali, Valeriu. C, a declarat ca, in schimbul sumei de 320 de euro, un cetatean s-a ocupat de perfectarea respectivelor documente, iar Nicolae V., a declarat ca nu are cunostinta ca documentele ar fi false.

    Miercuri 02 aprilie, in jurul orei 19.20, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politie de Frontiera Husi, l-au oprit pentru control pe D.N. 24 A, pe raza localitatii Ghermanesti, pe cetateanul din R. Moldova Iurie C., in varsta de 24 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria.

    Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspectie tehnica periodica pentru autoturism, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentele respective nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice.

Soferul moldovean Iurie. C, a declarat ca in schimbul sumei de 150 de euro un concetatean i-a procurat documentele.
       
    In cele trei cazuri politistii de frontiera le-au intocmit barbatilor dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

frontierei albita honda mercedes sprinter remel bulgaria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0856 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029928 (s)