joi, 28 martie, 2024

A divortat de sotul ei si s-a casatorit cu socrul! Cum a reactionat fiul barbatului: „A fost sfasietor”

Distribuie:

Publicat:

Erica Quiggle și-a dat seama că s-a căsătorit prea tânără și a ales greșit! Cu Justin, primul soț, și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu la 19 ani, iar pe parcurs și-a dat seama că sunt foarte diferiți, că vor lucruri diferite de la viață.

Nu a durat mult și mariajul s-a destrămat, iar ea s-a refugiat în brațele socrului ei, mai mare cu 30 de ani decât ea. 

Mariajul cu primul soț, fiul actualului partener de viață, s-a terminat cu divorț

Pe Erika și pe Justin nu i-a salvat nici nașterea copilului. Erau diferiți și voiau lucruri diferite de la viață, așa că au început problemele de relație. 

„Construiam o echipă şi am vrut să fiu director şi să călătoresc şi să fac ceva ieşit din comun.   Într-un oraş mic nu sunt atât de mulţi oameni care visează la mai mult. Nu a însemnat că el nu voia să fac ce vreau, dar nu înţelegea că vreau asta. A fost greu pentru noi, deoarece nu ne-am putut conecta la acest nivel”, a declarat Erika, conform Dailymail. 

S-a refugiat în brațele socrului ei, de care s-a apropiat foarte mult, de vreme ce aveau cam aceleași pasiuni, și căruia a început să-i povestească toate greutățile din relația cu fiul lui. În cele din urmă ea și Justin s-au despărțit în 2016, iar pentru Erika a fost foarte greu. 

  „A venit un moment în care am discutat despre Justin şi am spus că nu mai pot face asta.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img