marți, 19 martie, 2024

A fost emisa Autorizatia de construire pentru soseaua de centura a Barladului!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ani de asteptare, realizarea variantei de ocolire a municipiului Barlad (VOB) devine realitate, datorita eforturilor conjugate ale barladenior si ale autoritatilor locale, sustinute de guvernul actual. Vineri, 24 iulie 2020, a fost eliberata autorizatia de construire pentru acest important obiectiv de investitii.

Astfel, cosmarul barladenilor este aproape de sfarsit iar traficul greu, care a distrus infrastructura orasului ani de zile, antrenand cheltuieli mari din bugetul local pentru reparatii, precum si disconfortul provocat de poluare, de zgomot si trepidatii (micile cutremure zilnice), vor disparea din oras. VOB este una dintre cele mai mari investitii ale guvernului actual pentru Barlad si zonele adiacente.

"Multumesc celor care au avut incredere in informatiile pe care le-am adus la cunostinta publica si demersurilor pe care le-am facut in ultimii ani. Celorlalti le transmit ca sunt si in administratie si politica oameni corecti, de cuvant, care se implica si care reusesc sa faca lucruri importante pentru comunitate, mai ales avand sprijin si la nivel central. Multumesc guvernului Orban, ministrului transporturilor, ministrului sanatatii, CNAIR Bucuresti, DRDP IASI, consilierului onorific de la Ministerul transporturilor, barladenior, pentru miile de semnaturi date, creand presiuni asupra decidentilor, precum si tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestui obiectiv de-a lungul anilor. Un vis frumos care se transforma in realitate!" a declarat primarul Dumitru Boros.
Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img