joi, 28 martie, 2024

A fost identificat conducatorul auto implicat in accidentul mortal din apropiere de Crasna.Aceste este un basarabean in varsta de 37 de ani

Distribuie:

Publicat:

Politistii rutieri au identificat conducatorul auto implicat in accidentul de circulatie din noaptea de 01/02 decembrie 2015, in urma caruia un pieton in varsta de 41 ani si-a pierdut viata.

In noaptea de 01/02.12.2015, pe D.N. 24, in afara localitatii Sapte Case, comuna Costesti, s-a produs un accident de circulatie soldat cu decesul unui pieton, in varsta de 41 ani, din comuna Dagita, judetul Iasi.

Politistii au stabilit faptul ca pietonul se deplasa pe sensul Crasna – Barlad, fiind acrosat de un autovehicul al carui conducator auto a parasit locul accidentului. Echipajul ambulantei ajuns la fata locului a constatat decesul pietonului.

Politistii Serviciului Rutier au verificat peste 150 autovehicule care au circulat pe raza judetului nostru in noaptea respectiva. Astfel, in urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat, in varsta de 37 ani, din Republica Moldova. La audieri acesta a afirmat ca a lovit pietonul in momentul in care autoturismul sau s-a intersectat cu un tir care circula din directia Barlad catre Crasna. A oprit autovehiculul, a recuperat oglinda autoturismului cazuta la locul accidentului si apoi si-a continuat deplasare.

Barbatul este cercetat in prezent de catre politistii rutieri sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Pe parcursul cercetarilor politistii rutieri au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui si reprezentantilor Biroului Vamal Albita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img