joi, 25 aprilie, 2024

A fost inventata aplicatia care impiedica mahmureala. Trucul care va invata cum sa beti

Distribuie:

Publicat:

Daca va simtiti rau de fiecare data dupa ce beti alcooldeshidratareaar putea fi de vina. O noua aplicatie iPhone numita Hydrate Now va reaminteste permanent, pe parcusul serii, sa beti altceva in afara de alcool. A fost creat de Jacob Catalano, un dezvoltator de 23 de ani din Toronto, Canada, scrie gustarte.ro.

„stiu ca exista o multime de aplicatii de hidratare, dar am vrut sa proiectez una care a fost special conceputa pentru cazul de prevenire a mahmurelii”, spune Jacob despre inspiratia din spatele aplicatiei sale, care a durat mai putin de o saptamana pentru a o dezvolta.

„Asa ca m-am gandit ca cel mai bun mod de a face asta ar fi trimiterea unei cantitati aproape enervante de notificari care va reamintesc sa beti apa”.

Pentru a incerca, descarcati aplicatia Hydrate Now din App Store si activati notificarile inainte de urmatoarea iesire in oras. Apoi, apasati pe ecranul initial al aplicatiei cand incepe petrecerea si introduceti cat de multa apa trebuie sa beti. (Aplicatia nu va indica cantitatea potrivita de baut – depinde de voi sa luati aceasta decizie.)

in functie de selectia voastra – „1” va va notifica la fiecare 100 de minute, in timp ce „5” va va notifica la fiecare 20 de minute – veti primi in mod regulat una din cele 20 de notificari, cum ar fi „HAVE A GODDAM GLASS OF WATER” sau „Drink water plz”. Asadar, nu va fi nimeni altcineva de vina, doar voi, daca nu beti cantitatea necesara de apa.

Cand va intoarceti din oras, puteti opri notificarile atingand din nou ecranul de pornire al aplicatiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img