marți, 19 martie, 2024

A fost o dimineață neagră pe A 1 București-Pitești: doua persoane si-au pierdut viata

Distribuie:

Publicat:

Două persoane și-au pierdut viața, iar patru au fost rănite, în urma unui grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, în sprijin s-a aflat și elicopterul SMURD.

În urma evenimentului rutier au rezultat șase victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (bărbatul găsit încarcerat și o femeie). Persoanele implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spitale din capitală, una cu elicopterul SMURD, iar celelalte cu ambulanțele SAJ și SMURD.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img