News Flash:

”A fost o experiență faină!”

18 Iulie 2017
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
Primul seminar al unei platforme unice de leadeship sportiv din România a reunit tineri cu inițiativă și a dat naștere unor idei de proiecte cu rol în dezvoltarea comunității.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Fotbal împreună cu Fundația Friedrich Naumann, la sfârșitul lunii iunie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, locul în care se pregătesc toate naționalele de juniori ale României.

Printre cei 22 de tineri participanți s-a numărat și Ștefan Bursuc, din satul Gherghelu, comuna Codăești.
”Sunt mulți copii talentați care nu ajung în situația de a fi descoperiți din cauza faptului că nu au acces la un teren de fotbal și nu au banii necesari. Sper ca ideea mea legată de dezvoltarea fotbalul în zona rurală să fie apreciată și acceptată. Nu știu exact la ce să mă aștept, dar știu sigur că voi avea multe de învățat din această experiență”, a spus Ștefan Bursuc.

Valorile pozitive precum fair-play, spirit de echipă, leadership, responsabilitate, respect și prietenie au fost dezbătute în cursul lecțiilor de management de proiect, strategie, comunicare și marketing de către tinerii veniți la Buftea din toate colțurile țării.

„Fotbalul este un fenomen special care are capacitatea de aduce schimbare și progres în societate. În viziunea Federației Române de Fotbal, rolul grupului de tineri este de a veni cu idei noi, de a promova schimbarea și de a pune în centrul preocupărilor de dezvoltare comunitară fotbalul și valorile lui”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

În septembrie, Federația Română de Fotbal, împreună cu Fundația Friedrich Naumann, va organiza cel de-al doilea seminar Youth Council unde alți tineri se vor alătura echipei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023648 (s)