joi, 25 aprilie, 2024

Ați uitat să vă dezghețați carnea la timp? Iata cum sa procedati! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Cum decongelezi carnea rapid? Foarte util de știut! Ești unul dintre acei oameni care decide ce urmează să mănânce în ultima clipă? Deci, probabil ai avut deja această problemă. Toată lumea uită să scoată carnea din congelator cel puțin o dată. Ai putea alerga la cel mai apropiat magazin alimentar pentru a cumpăra alta bucata de carne. Cu toate acestea, nu este necesar! Există tone de moduri de a vă dezgheța rapid carnea, dar nu toate sunt bune. Mai ales când vine vorba de decongelarea sa în siguranță. Nu toate metodele de decongelare sunt sănătoase.

Carne congelată

Nu este doar dezghețarea care are nevoie de o atenție specială, ci este necesară și înghețarea corectă a cărnii. Dacă carnea îngheață prea încet, sucurile cărnii se vor cristaliza. Carnea nu va avea gust bun, iar textura va fi ciudată. Cum să îngheți carnea corect? Puneți întotdeauna carnea în partea de jos a congelatorului lângă perete. Acesta este locul cel mai rece. Asigurați-vă că congelatorul dvs. este mai rece decât -18 ° Celsius și ambalați întotdeauna carnea sub vid pentru a preveni trecerea umidității. Dacă urmați aceste sfaturi, carnea dvs. va rămâne fragedă și nu isi va schimba textura.

Cat timp poti pastra carnea congelata?

Există mulți factori de luat în considerare. Totul depinde de calitatea cărnii, data achiziționării acesteia, modul în care a fost transportată la domiciliu și modul în care ați depozitat-o ​​acasă. În plus, calitatea și temperatura congelatorului dvs. marchează o diferență mare în depozitarea cărnii. Iată câteva orientări cu privire la timpul de depozitare a cărnii congelate.

Cum decongelezi carnea rapid?

Când înghețați carnea, regula degetului mare este: cu cât bucata de carne este mai mare, cu atât va rămâne mai proaspătă

Conservarea cărnii de vită congelată: 6 luni
Conservarea cărnii de porc și a celei de miel: maxim 3 luni
Conservarea cărnii tocate: 2 luni
Conservarea cărnii preparate: 2 până la 3 luni
Temperatura ideală pentru carne este de -18 ° Celsius sau mai mică.

Mulți oameni cred că nu este o problemă să scoți carnea din congelator și să o pui pe blatul de bucătărie pentru a se dezgheța în timpul zilei. Trebuie doar să vă amintiți să luați carnea din frigider dimineața. Cu toate acestea, mulți experți nu recomandă. Puiul, carnea de porc și carnea de vită, în special, pot raspandi multe bacterii dăunătoare în momentul dezghețării, dacă se face în mod necorespunzător. Această metodă nu este sănătoasă! Există un truc mult mai ușor pentru a te împiedica să te îmbolnăvești din cauza metodelor de decongelare. Carnea ta se va dezgheța în cel mai scurt timp, își va păstra gustul și textura fără a te îmbolnăvi.

Cum decongelezi carnea rapid: truc

Am descoperit un videoclip cu o soluție incredibilă. Aceste instrucțiuni sunt recomandate de multe autorități de securitate și sănătate. Cu acest sfat, puteți dezgheța puiul, carnea de porc, și alte bucăți mici de carne în siguranță. Și este foarte simplu! Ai nevoie doar de câteva pungi de congelator și o oală umplută cu apă fierbinte. Trucul dureaza maxim 15 minute!

Urmăriți videoclipul de mai jos:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img