sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A ieșit rezultatul autopsiei româncei găsite moarte în casă, în Italia. Cristina nu a fost ucisă

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu câteva zile, Cristina, o româncă stabilită de mai mulți ani în Italia, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia. Inițial, principalii suspecți în acest caz au fost partenerul de viață al femeii, dar și colega de apartament a acesteia. Acum, rezultatul autopsiei a confirmat faptul că femeia nu a fost ucisă.

Cristina era stabilită în oraşul italian Genova. Femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită fără suflare chiar în bucătăria apartamentului în care locuia.

A ieșit rezultatul autopsiei româncei găsite moarte în casă, în Italia

Autopsia femeii, dispusă de procurorul Gabriella Marino, a fost efectuată ieri, între orele 15:00 și 17:00, de medicii legiști Marco Ventura și Davide Bedocchi. Moartea româncei poate să fi fost cauzată de ruptura unui varice, a unui vas de sânge în esofag, o complicație deloc neobișnuită la persoanele cu ciroză hepatică severă precum cea de care suferea Cristina, scrie stiridiaspora.ro.

Cu toate astea, este foarte posibil ca soțul femeii care a decedat să fie totuși nevoit să explice de ce și-a maltratat soția, motiv pentru care a fost și arestat. Asta dovedește o plângere anterioară pentru care bărbatul a fost pus sub acuzare și prin mărturia proprietarului imobilului.

Das asta nu e tot. Bărbatul va trebui și să explice de ce nu a cerut ajutorul unui medic, din moment ce femeia se afla într-o stare gravă. Suferea foarte mult de zile întregi și scuipa sânge, scria aceeași sursă mai sus menționată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img