News Flash:

A inceput a doua sesiune a Bacalaureatului

19 August 2013
3349 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 1200 de absolventi ai claselor a XII-a care, din diferite motive, nu au promovat prima sesiune a Bacalaureatului 2013 sustin astazi prima proba a examenului maturitatii in cadrul celei de-a doua sesiuni din acest an, care se va incheia pe 30 august.

Candidatii inscrisi pentru sesiunea august – septembrie a Bacalaureatului 2013 vor intra in salile de examen pentru a sustine proba A – evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Proba se intinde pe durata a doua zile, adica se va incheia marti, 20 august.

Urmeaza cea de-a doua proba, cea la care vor participa elevii apartinand minoritatilor nationale – evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna (B) – si care va avea loc in intervalul 19-21 august. Conform calendarului publicat de catre reprezentantii Ministerului Educatiei, cea de-a treia proba – evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala (C) – va avea loc in perioada 20-21 august, pentru ca in intervalul 22-23 august, candidatii inscrisi la BAC 2013 sesiunea de toamna sa-si poata dovedi aptitudinile la evaluarea competentelor digitale (D). Odata ce scapa de emotiile examenelor orale, absolventii de liceu vor intra in sali pentru a-si trece pe foile de examen cunostintele la Limba si literatura romana, luni 26 august, la Limba si literatura materna (dupa caz) pe 28 august, respectiv cea la alegere a profilului si specializarii – 30 august.

Urmeaza un nou moment important pentru cei care spera sa treaca sesiunea de toamna a BAC-ului si sa obtina note cat mai bune. Afisarea rezultatelor se va face luni, 2 septembrie, pana la ora 12. Absolventii de liceu care nu vor fi multumiti de notele primite vor putea depune contestatii, in aceeasi zi, intre orele 12-16. Afisarea rezultatelor finale se va face pe 5 septembrie.

sursa:vrn

absolventi bacalaureatului bac 2013 absolventii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1028 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048604 (s)