joi, 25 aprilie, 2024

A jignit-o seara de seara si a spus cele mai intime detalii despre ea. Maria Constantin a tacut, dar acum ii da lovitura de gratie. Fostul sot al artistei nu va iesi bine din asta:

Distribuie:

Publicat:

A jignit-o seara de seara si a spus cele mai intime detalii despre ea. Maria Constantin a tacut, dar acum ii da lovitura de gratie. Fostul sot al artistei nu va iesi bine din asta: Maria Constantin, proces pentru calomnie si defaimare impotriva fostului sot. Din cauza acuzatiilor aduse de Marcel Toader in ultima perioada, mama artistei a avut grave probleme de sanatate, motiv pentru care, vedeta nu are de gand sa stea cu mainile in san.

Cantareata de muzica populara cheama in instanta pe Marcel Toader si postul de televiziune unde fostul ei sot a aparut si unde a jignit-o aproape seara de seara.

„Timp de patru luni Maria a fost bombardata la un post tv cu injurii si jigniri de catre Marcel Toader, dar si de alte persoane. Din pacate, acest scandal i-a provocat multa suferinta si i-a afectat imaginea pe ambele planuri, si pe cel personal, dar si pe cel profesional. Mama Mariei putea sa moara. Starea ei de sanatate s-a agravat in acest timp. Ne vom prezenta cu dovezi si martori”, a declarat o persoana apropiata Mariei Constantin pentru click.ro.

In luna noiembrie anului trecut, mama Mariei Constantin a ajuns de urgenta la spital. Femeia a fost tinuta la terapie intensiva si stabilizata cu greu de medici. Se pare ca problemele dintre Marcel Toader si fiica ei au daramat-o pe aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img