vineri, 19 aprilie, 2024

A murit doamna Maria de la Mireasă pentru fiul meu. Băiatul ei, distrus de durere

Distribuie:

Publicat:

Doamna Maria, mama lui Cătălin Movileanu de la Mireasă pentru fiul meu, a murit. Fiul ei a anunțat vestea tragică pe rețelele de socializare și este distrus de durere după această pierdere.

A murit doamna Maria de la Mireasă pentru fiul meu

Cătălin Movileanu, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Tânărul și-a anunțat urmăritorii din mediul online că mama lui s-a stins din viață.

Doamna Maria i-a fost alături lui Cătălin în cadrul fostului show matrimonial de la Antena 1, atunci când era în căutarea femeii potrivite cu care să se căsătorească.

“R.I.P. Doamna Maria (mama)!”, a scris fostul concurent pe contul său de Facebook.

Cătălin Movileanu încă are un număr mare de urmăritori în mediul online, chiar dacă au trecut șase ani de la participarea la Mireasă pentru fiul meu.

Prietenii apropiați și internauții au fost șocați de această veste tragică și i-au scris mai multe mesaje de condoleanțe la postare.

Deși nu au ajuns în finală, Cătălin și doamna Maria au fost foarte îndrăgiți de publicul emisiunii difuzate la Antena 1 în perioada 2011 – 2017.

Cătălin le-a mulțumit tuturor pentru mesajele și gândurile bune transmise la aflarea veștii atât de triste.

Cătălin Movileanu nu și-a găsit jumătatea la Mireasă pentru fiul meu

Cătălin Movileanu a participat de două ori la Mireasă pentru fiul meu, însă nu a avut succes. Prima dată s-a îndrăgostit de Andrada, iar cei doi au fost împreună pentru puțin timp.

În cele din urmă, Cătălin și Andrada s-au despărțit, iar tânărul a cerut să fie descalificat.

Fanii i-au criticat decizia de a rupe legătura cu Andrada, însă el și-a motivat decizia spunând că nu mai putea face față tensiunilor și stresului din casă.

A venit și a doua oară la show-ul matrimonial, sperând să-și găsească aleasa. De data aceasta a cunoscut-o pe Denisa, iar cei doi au fost la un pas de căsătorie, potrivit a1.ro.

Nici relația lor nu a durat prea mult deoarece nu se înțelegeau.

În final, Cătălin Movileanu a găsit femeia potrivită pentru el în afara emisiunii, iar acum au un băiețel pe nume Ștefan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img