vineri, 29 martie, 2024

A omorat-o pe Gabi Ripan, dar va supravietui dupa ce medicii i-au amputat un picior! Informatii de ultima ora despre Stefan Tudor Carja, soferul drogat care luat o viata

Distribuie:

Publicat:

Stefan Tudor Carja, soferul care a produs accidentul in urma caruia Gabriela Ripan si-a pierdut viata, si-a pierdut un picior. Doar in aceste conditii medicii de la UPU Cluj au reusit sa-l salveze.

In varsta de 19 ani, Stefan Tudor Carja a produs un accident mortal intre Gilau si Cluj-Napoca, in timp ce se afla la volanul unui Mercedes, care apartinea Gabrielei Ripan. Tabprul a pierdut controlul asupra volanului si s-a lovit de un stalp de otel.

Prinsa in masina, Gabi Ripan si-a pierdut viata pe loc. In scimb, Stefan Tudor Carja a fost aruncat zeci din autoturism, corpul sau ajungand pana in curtea unui targ auto dintre Gilau si Floresti.

Soferul, care se afla sub influenta drogurilor in timpul accidentului, a fost dus la UPU Cluj. Medicii i-au amputat un picior si, astfel, l-au salvat.

Gabi Ripan, tanara care a decedat, este din Suceava si studia la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor Cluj. Autoturismul in care se aflau cei doi s-a rupt in doua in doua dupa impactul cu stalpul de metal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img