News Flash:

“ A PARADIT-O SAU NU”-ACEASTA E INTREBAREA CARE NU-I DA PACE UNUI POLITICIAN VASLUIAN.

22 Februarie 2018
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
media 148614247135724000 1

De județul Vaslui numai de bine, mai ales ca alegătorii au trimis in Parlament  nume care sa reprezinte aceasta urbe cu mândrie.

Mai mult show decât activitate parlamentara ,așa am putea caracteriza ultimele declarații ale deputatului PMP, Corneliu Bichinet. După ce la începutul acestei saptamâni acesta a avut in plen un discurs cu conotatii sexuale, miercuri 21 Februarie acesta iar a făcut show de la tribuna instituției. Preocupările deputatului vasluian s-au îndreptat de aceasta data spre existențiala întrebare dacă “ a paradit-o sau nu Portocala” pe social-democrata deputata Andreea Cosma (n.r. Portocala este fostul procuror Mircea Negulescu).

“ Până la urmă acel păcătos, procurorul Portocală, care s-a dovedit a fi foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o“, si-a exprimat curiozitatea, pur umană, Corneliu Bichineţ de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

In doar câteva zile Bichinet a reușit sa ajungă in paginile ziarelor, dar nu datorită proiectelor legislative inițiate, pentru alocutiunile “ spumoase”.  Deputatul USR, Emanuel Ungureanu  l-a numit o „ruşine“ pentru Parlament şi i-a făcut nesimţiţi pe cei care au ras la „glumele“ lui Bichineţ.

 „L-am ascultat pe domnul Bacalbaşa (deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, cel căruia ii recomandase in iarna sa fie atent la rozeta - n.r.) şi vreau să vă spun că evoluţia discursului domniei sale este cât se poate de frumoasă. Acum două săptămâni a încorsetat-o pe colega noastră de la PNL cu nişte expresii nu tocmai potrivite, dar interesante de altfel. De unde sunt, eu domnule deputat, văd mai bine. Depinde din ce unghi o priviţi pe doamna Turcan. Eu vă spun că de acolo se vede foarte bine. Revenind la această problemă... Şi colegul de la PNL, un deputat foarte bun, medic mare, ginecolog, care a văzut multe la viaţa domniei sale, mi-a dat dreptate. O să vedeţi că toată presa diseară o să ia exact replica aceasta. Şi uite aşa devine Bichineţ celebru", a afirmat profesorul de filosofie ajuns deputat.

 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1006 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043828 (s)