vineri, 19 aprilie, 2024

A petrecut toata noaptea si a baut fara masura. Petrecaretii au gasit-o pe tanara in toaleta intr-o ipostaza jenanta. A avut nevoie de interventia pompierilor

Distribuie:

Publicat:

O tanara a starnit amuzamentul internautilor dupa ce a aparut un clip cu ea in care se putea observa clar ca a petrecut prea mult cu o seara inainte. 

Femeia a chemat ajutoare dupa ce si-a blocat bratul intr-o toaleta si nu il mai putea scoate. Ajunsi la fata locului, autoritatile au fost surprinse sa vada ca tanara este cu zambetul pe buze chiar daca este intr-o situatie delicata care nu ii face cinste. Mai mult decat atat, ea tinea paharul in mana atunci cand au venit politistii si nu l-a dat jos pentru nimic in lume.

In cele din urma tanara a scapat fara nicio problema, insa pe internet au aparut multe comentarii care mai de care mai amuzante legate de incidentul nefericit al tinerii.

„Ma gandesc ca si-a aruncat pestisorul de aur in toaleta, apoi s-a razgandit, insa era prea tarziu si din acest motiv a ajuns sa isi blocheze bratul” a spus unul dintre utilzatori.

„Ce era atat de important incat sa merite sa isi blocheze bratul in toaleta? Sper ca era vorba despre un inel foarte scump” este de parere un alt utilizator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img