News Flash:

A pierdut permisul de conducere pe care nu l-a avut niciodată

10 Ianuarie 2022
292 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetățean român, care conducea un autoturism, deşi nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În data de 02 ianuarie, în jurul orei 09.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Bălteni, județul Iași, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un tânăr cetățean român în vârstă de 19 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că l-a pierdut, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.” declara cei de la politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1061 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026603 (s)