sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A primit Andreea Marin inelul de logodna?! Aflata in vacanta, in Malta, vedeta a postat o fotografie care ridica semne de intrebare

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin si-a facut bagajele si a plecat intr-o binemeritata vacanta, in Malta, alaturi de iubitul ei. Si, bineinteles, asa cum si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului, vedeta ii tine la curent si acum cu tot ce se intampla.
Andreea Marin imortalizeaza locurile si peisajele de vis, iar fanii i-au urat „Vacanta placuta!”. Si, ce-i drept, Andreea Marin se simte extrem de bine in mica escapada pe care a facut-o. Nu de alta, dar zambetul larg de pe fata o da de gol!

Intr-una dintre fotografii a iesit in evidenta un amanunt interesant. Andreea Marin poarta cu mandrie, un inel ce pare a fi de logodna, cu diamant in centru. Bijuteria troneaza pe inelarul mainii drepte a celei cunoscut drept “Zana Surprizelor”.

Sa asistam, curand, la o nunta in lumea mondena? Ramane de vazut. Cert este ca vedeta si partenerul ei petrec tot timpul liber impreuna si formeaza un cuplu solid.

Andreea Marin, sarbatori cu iubitul

“Vrem sa rezistam impreuna si tinem la timpul nostru, este necesara prezenta celuilalt. Imi place cand viata imi aduce ceva nou. Cu riscul de a trai pe termen lung si nefericiti intr-o relatie, nu este alegerea mea. Nici vecinul, nici colegul nu traiesc in papucii mei. De Paste am stat cu barbatul drag mie si bineinteles, fiica mea, dar si restul familiei”, spunea vedeta in urma cu ceva timp.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img