joi, 28 martie, 2024

A primit un pachet de la mama de acasa. Surpriza a venit cand studentul a deschis cutia. Ce ii pusese femeia in loc de mancare

Distribuie:

Publicat:

Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevarata surpriza din partea mamei sale, la camin. Primul lucru la care s-a gandit Connor Cox a fost ca a primit mancare de acasa. Baiatul in varsta de 18 ani s-a inscris la Colegiul din Pennsylvania si credea ca va fi independent, iar de acum va putea sa faca tot ce isi doreste, fara ca parintii lui sa se mai amestece. Pana intr-o buna zi, cand Connor a fost anuntat ca a primit o cutie de acasa. Initial a crezut ca a primit mancare de la mama lui, insa a avut o surpriza neplacuta in momentul in care a deschis-o.

”La inceput am fost incantat. Era ca atunci cand primesti pachet de la familie, de Craciun”, a marturisit Connor.

A rupt ambalajul, a deschis cutia nerabdator si a gasit doar… hartii. Le-a dat la o parte crezand ca acestea doar acopera alimentele. Dar nu a fost asa. Mama lui ii trimisese gunoiul pe care baiatul il lasase in camera sa pe tot parcursul vacantei.

”Am crezut ca mama mi-a trimis niste bunatati, dar de fapt am gasit gunoaie si hartii pe care trebuia sa le arunc inainte sa plec la camin, la facultate”, a mai adaugat baiatul. Inainte de a pleca la colegiu, baiatul si mama sa au facut un acord. El trebuia sa faca ordine in lucrurile sale si sa arunce gunoiul inainte de a pleca la colegiu. Insa baiatul nu s-a tinut de cuvant si a crezut ca poate scapa. ”L-am invatat pe Connor de mic sa fie ordonat. Iar acum merita sa fie sanctionat”, a spus mama sa, Terri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img