joi, 28 martie, 2024

A. S. Husana Husi:Performanta la nivel inalt cand esti implicat cu sufletul-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In acest sfarsit de saptamana, A. S. Husana Husi a fost invitata alaturi de alte 11 echipe la un turneu de fotbal la Campulung Moldovenesc.

Aceasta deplasare nu ar fi fost posibila fara implicarea financiara a doua societati comerciale, respectiv Farmacia Crataegus Pharm si Casa de Vinuri Husi.

Totul a plecat de la initiativa lui Baicu Costel,  care acum ceva timp s-a hotarat sa se implice mai mult in fotbalul juvenil husean.

Nu stiu cati dintre noi si-ar sacrifica timpul liber pentru educatia si SANATATEA unor copii care au prins dragoste de miscare si performanta. Baicu Costel impreuna cu stafful tehnic format din Catalin Nicolau,Dumitru Cristian,Sarbu Adrian fac totul benevol fara sa fie recompensati financiar!!! Multumirea lor – performanta acestor copilasi care nu au inselat asteptarile.

Ca sa ajungi in finala cu Sporting Vaslui (Campioana nationala la cei nascuti in 2002),  e ceva, chiar daca A.S. HUSANA a pierdut cu 4-1.

“Baicu Costel : ”Traiesc emotii incredibile , avem copii extraordinari, iar acum cand va scriu , plang undeva intr-un colt de parc , sunt mai batran cu 10 ani, dar imi iubesc copiii, iubesc familia A.S.Husana pana la capatul inimii , imi iubesc orasul pentru ca in el m-am nascut, iar acum demonstram ca se poate , se poate si la Husi sa crestem , sa educam copii , sa aibe obiective mari si indraznete. De asta trebuie sa investim. Deocamdata, orasul nostru este reprezentat cu succes doar pe cale sportiva si culturala. VA IUBIM MULT, HUSENII NOSTRI , MULTUMIM CONDUCERII CLUBULUI SI SPONSORILOR NOSTRI ” Felicitari si la mai multe trofee cu multa munca si, bineinteles, si sustinere din partea mai multor huseni.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img