vineri, 29 martie, 2024

A slabit 70 de kilograme in 3 luni: ce reguli a urmat si care au fost alimentele excluse

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a slabit 70 de kilograme in 3 luni, un barbat a ajuns sa consilieze numeroase persoane supraponderale pentru a reusi sa scape de kilogramele in plus. Acesta recomanda evitarea dietelor si vorbeste despre cateva reguli care l-au ajutat sa-si imbunatateasca rapid aspectul fizic. Cand avea doar 25 de ani, Joe Bernstein cantarea 154 de kilograme. Toate dietele incercate ajungeau sa il frustreze cand vedea cum dupa revenirea la stilul alimentar obisnuit ajugea sa cantareasca mai mult decat atunci cand incepuse dieta. Asa a ajuns sa-si stabileasca cateva obiceiuri simple de viata, care au reusit sa-l scape de 70 de kilograme. Acum, Joe lucreaza ca antrenor personal, ajutand oamenii sa-si stabileasca un stil de viata benefic sanatatii si care sa-i ajute sa isi schimbe aspectul fizic, scrie BrightSide.me.

Regulile care l-au ajutat pe barbat sa scape de 70 de kilograme in 3 luni:

Eliminati sucurile si alte bauturi indulcite
Doar eliminand obiceiul de a bea suc si alte lichide indulcite, puteti pierde 22 de kilograme in 3 luni. Uneori, nici macar nu ne dam seama ca bem aproximativ 2.000 de calorii pe zi.

Pregatiti-va singuri micul dejun si evitati gustarile pline de calorii ascunse
Pregatiti in fiecare seara o caserola cu salata sau alte alimente benefice sanatatii si evitati varianta micului dejun cumparat din fast food-uri.

Inlocuiti masina cu bicicleta
Pe langa faptul ca economisiti foarte mult timp, pe care in mod normal l-ati pierde stand la cozi in trafic, mersul pe bicicleta va ajuta si sa ardeti caloriile.

Invatati sa pregatiti retete sanatoase si gustoase
Un pas important in schimbarea stilului de viata este pregatirea propriei mancari. Exista numeroase retete care contin ingrediente benefice sanatatii si sunt foarte gustoase.

Constientizati valoarea alimentelor naturale
Nutritionistul recomanda sa alegeti produse locale, proaspete, care sa va „reinvie“ gusturile si sa determine organismul sa piarda in greutate.

Luati-va un caine
O plimbare activa dimineata cu prietenul patruped este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a activa metabolismul si functiile cognitive. Daca nu sunteti genul care sa poata convietui cu un animal in casa,  gasiti un alt motiv sa mergeti dimineata la plimbare.

Cumparati alimente ecologice
Ar fi o idee grozava sa incercati stilul de viata vegetarian. Consumati cat mai multe legume, fructe, nuci, seminte, culturi si leguminoase. Daca nu sunteti gata sa renuntati la carne, acordati o mai mare atentie calitatii si originii acesteia.

Schimbati-va mentalitatea
Pentru a evita efectul yoyo, este important sa faceti mai mult decat sa cateva exercitii si sa mancati corect. Este extreme de important sa iti schimbi mentalitatea, sa renunti la obiceiuri vechi si sa constientizezi ca aceste reguli ar trebui respectate intreaga viata, nu doar o perioada de timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img