vineri, 29 martie, 2024

A spus adio emisiunii! Jador a izbucnit în lacrimi la întoarcerea în România. Gestul uluitor al mamei sale

Distribuie:

Publicat:

Fostul concurent Survivor din echipa Faimoșilor, Jador a ajuns sâmbătă seara înapoi în România. Acesta a fost întâmpinat de mai mulți oameni care au vrut să facă poze cu el și să-i ureze toate cele bune după accidentarea suferită la Survivor România 2021. Mama acestuia a făcut un gest șocant. S-a lăsat cu lacrimi!

Fostul concurent Survivor din echipa Faimoșilor, Jador a ajuns în weekend înapoi în România. Acesta a fost întâmpinat de mai mulți oameni care au vrut să facă poze cu el și să-i ureze toate cele bune după accidentarea suferită la Survivor România 2021. Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu au fost doar câțiva prieteni apropiați, care l-au așteptat cu un tort, pe Jador la aeroport.

S-a lăsat cu lacrimi în aeroport

De asemenea, prezenți au fost și părinții lui Jador. Simona, mama artistului, a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiul pentru prima dată după atâta timp petrecut în competiția din Republica Dominicană. Cei doi s-au luat în brațe și au început să plângă.

La sfârșit, cântărețul, amuzant din fire, a vrut să-și îmbărbăteze mama. ” Mamă, gata, că n-am murit, lasă ”, îi spune Jador mamei lui, iar mai apoi își îmbrățișează tatăl.

Ccontinuarea pe capital.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img