sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Așteptarea a luat sfârșit! Cinema City din Iulius Mall Iași te așteaptă cu o mulțime de capodopere cinematografice!

Distribuie:

Publicat:

Dramă, mister, povești nespuse și neștiute până acum, acestea sunt doar o parte dintre surprizele ce îi așteaptă pe cinefili la Cinema City din Iulius Mall Iași. Dacă îți dorești să vezi secretele din spatele ușilor închise, vizionează „House of Gucci” sau „Spencer”, două ecranizări ce spun poveștile a două familii cunoscute din istorie. Pentru fanii filmelor în care protagoniștii luptă să fie împreună, este disponibil musicalul „West Side Story”. La Cinema City rulează și o poveste de iubire „with a little bit of… spice”, așa că poți merge să vezi una în care îndrăgostiții nu pot alege dacă să se iubească sau să se… urască – The Hating Game.

La aproximativ o lună de la lansare, filmul „House of Gucci” a impresionat prin distribuția de excepție care îi aduce pe marile ecrane pe Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Mădălina Ghenea și mulți alții. Inspirat din fapte reale,> „>House of Gucci” prezintă povestea neștiută a celebrei case de modă, dar și a Patriziei Reggiani. Numele este sinonim cu putere, stil, bogăție, dar în același timp, este și un blestem: Gucci.

În Cinema City din Iulius Mall Iași rulează pelicule ce fac pe plac tuturor iubitorilor de film. Începând cu 10 decembrie 2021, puteți lua parte la o poveste de iubire adolescentină, dragoste interzisă și rivalitate între două bande cu rădăcini diferite. În rolurile principale se află Tony și Maria, doi adolescenți cărora nu le este permis să se îndrăgostească unul de altul și trebuie să aleagă: iubire sau familie. Toate acestea și multe altele, fac parte din „>West Side Story”, ecranizare de excepție a cunoscutului musical de pe Broadway, din 1957.

Pe 17 decembrie 2021, va avea loc lansarea filmului ce are la bază viața prințesei Diana. Filmul „>Spencer” prezintă viața acesteia așa cum a fost imaginată de către regizorul Pablo Larraín, iar viziunea acestuia este „adusă la viață” de către Kristen Stewart și Jack Farthing în rolurile principale. Nominalizat și premiat în străinătate la o mulțime de festivaluri, ecranizarea „Spencer” nu trebuie ratată.

Cinema City din Iulius Mall Iași are producții și pentru fanii comediilor romantice, iar începând cu 17 decembrie 2021 puteți achiziționa bilete pentru a viziona „jocul” dintre Lucy și Joshua, „>The Hating Game”! Doi colegi de birou se află, zi de zi, într-o luptă a supremației la locul de muncă, dar toată situația ia amploare când este o nouă poziție disponibilă. Totul rămâne neschimbat pentru cei doi rivali, dar până în momentul în care dragostea își face loc în viața lor. Se iubesc sau se urăsc? La Cinema City din Iulius Mall Iași vei afla!

Alege să închei anul 2021 cu ecranizările de excepție de la Cinema City din Iulius Mall Iași!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img