vineri, 29 martie, 2024

A testat vigilenta politistilor de frontiera din Vama ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat care a fost depistat conducand un autoturism, desi nu avea permis de conducere valabil.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, cetateanul roman V.B., in varsta de 39 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati, care conducea un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Germania.

La controlul de frontiera, la solicitarea colegilor nostri, barbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarand ca nu il are asupra sa deoarece l-a pierdut. In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca V.B. nu detine permis de conducere.” declara Comisarul-sef de politie LAZAR DENIS MIHAELA -Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img