vineri, 19 aprilie, 2024

Abdomen cu 6 patratele? Se poate daca faci asta!

Distribuie:

Publicat:

Multe persoane care merg la sala nu reusesc sa obtina aceste 6 patratele in ciuda eforturilor nesfarsite si exercitiilor abdominale. Eva.ro, ne dezvaluie cateva trucuri care te pot ajuta sa obtii cele 6 pachetele rapid, fie ca esti femeie, fie barbat!

Trucuri care te ajuta sa obtii cele 6 patratele rapid

1. Urmeaza o dieta adecvata

Multe persoane au reusit sa isi dezvolte muschii abdomenului, dar acesti muschi au fost in continuare acoperiti de un strat de grasime. Singura modalitate de a face cele 6 pachetele vizibile este printr-o dieta adecvata. Barbatii ar trebui sa reduca grasimea la 10%, iar femeile la 16%. Acest lucru poate fi realizat cel mai bine cu ajutorul unui regim alimentar cu un numar scazut de calorii si exercitii fizice cardiovasculare, pe langa construirea masei musculare.

2. Defineste-ti masa musculara

in loc de a incerca sa-ti dezvolti muschii abdomenului doar prin abdomene, este recomandat sa-ti dezvolti toti muschii cu ajutorul unor serii regulate de exercitii. Abdomenul tau reprezinta puntea de legatura dintre arme si picioare, iar cand extremitatile devin mai puternice, si abdomenul va face acelasi lucru. Unele exercitii specifice sunt acceptabile, insa incearca sa te concentrezi pe genoflexiuni, de exemplu. 

3. Imbunatateste-ti postura

Atunci cand stai corect in picioare, poti diferentia un abdomen plat de o burtica. Cand te apleci, abdomenul tinde sa fie iesit in exterior. Chiar daca esti suficient de slab pentru a-ti scoate in evidenta cele 6 patratele, o pozitie incorecta te va induce in eroare. Stai drept, indreapta-ti pieptul, intinde gatul si trage umerii inapoi. Aceasta postura va aplatiza abdomentul si te va face sa arati mult mai bine.

4. Incordeaza-ti abdomenul

incordeaza-ti abdomenul, fara a face schimbari la nivelul coloanei vertebrale. Ar trebui sa faci acest lucru de fiecare data cand efectuezi orice efort fizic intens si, de asemenea, atunci cand iti doresti ca abdomenul sa arate cat mai bine. Exerseaza aceste incordari de fiecare data cand este posibil, deoarece iti vor intari muschii abdominali si iti vor proteja spatele atunci cand ridici greutati.

5. Limiteaza numarul de exercitii pe zi

Multe persoane fac greseala de a efectua un volum mare de exercitii pentru abdomen, in speranta ca acestea vor arde grasimea de la nivelul taliei. Abdomenul este reprezentat de un grup de muschi, pe care ar trebui sa-i exersezi de 2-3 seturi de exercitii pe saptamana.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img