joi, 18 aprilie, 2024

Abuz in serviciu al comandantului Politiei Municipiului Husi? In fiecare dimineata fochistul sectiei pazeste locul de parcare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: " În urma apariției în spațiul public a unui articol intitulat "Abuz în serviciu al comandantului Poliției Municipiului Huși", Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus, începând chiar de astăzi, efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, cu privire la situația prezentată." transmit cei de la IPJ Vaslui

Stirea intiala : Abuz în serviciu in forma continua? Aceasta este marea întrebare care stă pe buzele polițiștilor huseni de câțiva ani de zile. Nea' Ionică, omul de bază al polițiștilor, fochist ca profesie, nu iese din cuvântul patronului său respectiv dl. Comisar șef David Liviu – seful Sectiei de Politie Husi. Acesta din urmă chiar l-a perfecționat pe fochistul Ion, în prezent desfasurand activități de parcagiu.

Martorii cei mai concreti sunt și angajații Secției de Pompieri Huși care nu de multe ori fac câte o burtă de râs când nea’ Ion la ora 07:00 deja se află în parcarea situată în fața sediului Poliției Huși pentru a dirija traficul rutier, însă cel mai important lucru pe care îl are de îndeplinit acesta, este acela de a ține ocupat locul de parcare al patronului său ( in speta dl. Comisar șef David Liviu) .

Așa se face că în fiecare zi lucrătoare, pe vant, ploaie sau ninsoare, omul nostru vrând nevrând se afla la datorie în parcarea secției de poliție pentru a pune câte un bidonaș sau triunghi reflectorizant pe locul de parcare destinat exclusiv comandantului Poliției Huși, dl CMS David Liviu. Gurile rele vorbesc și despre faptul că, din fochist nea Ionică a fost făcut și om de casă de către patronul său, nu de puține ori fiind surprins la volanul autoturismului personal al patronului de poliție , ba la cumpărături la complexele comerciale, ba pe la apartamentele ANL din centrul orașului acolo unde locuiește șefu. Se zvonește că pe lângă fochist,parcagiu, acesta este și un bun instalator sanitar, electrician și nu de puține ori în timpul programului acesta este dirijat către alte activități în interesul personal al sefului David.

Lucrătorii secției au numai cuvinte de laudă pentru dl. Ionică, un om harnic și priceput la toate. Chiar îl compătimesc pentru situația jenantă în care este pus zilnic de către domnul David Liviu. Însă, om în vârstă fiind, cu teamă de Dumnezeu și de a nu își pierde locul de muncă, acesta respectă cu strictețe ordinele primite. Așa se face că este nelipsit dimineata din parcarea secției care, atenție nu are locuri destinate angajaților MAI. Nu de puține ori au fost conflicte în parcarea respectivă din pricina locurilor de parcarea , iar de fiecare data cel vinovat era gasit Nea' Ionică ca nu a pastrat locul sefului . Primul loc de la intrarea in Politia Husi pe partea dreapta.

Întrucât lucrătorii poliției se plâng de faptul că primesc reproșuri de la șeful lor de genul "ce ai făcut pentru salariul primit, nu îl meriți, câștigi cât mine" ne întrebam, poliția municipiului Huși a fost vândută domului comisar șef altfel nu ne putem explica cum acesta comite aceste abuzuri fără ca cineva să îl oprească. Dl Ion fochist de meserie este folosit drept angajat personal, oare acest lucru nu este un abuz, o fi infracțiune?!

Sperăm să primim un răspuns oficial din partea IPJ Vaslui sau IGPR și dacă cineva va lua vreo masura si daca vor trimite corpul de control la Husi, toti cei care stiu adevarul vor fi verticali si vor marturisi . In schimb, cine stie, poate gasi si alte nereguli sau poate diferite filmari cu personaje cheie din Sectia Husi . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img