joi, 25 aprilie, 2024

ACȚIUNI DE SUCCES ALE POLIȚIȘTILOR LOCALI BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Beneficiind de sprijinul barladenilor, prin intervenția polițiștilor locali aflați în dispozitivele de defluire a traficului rutier sau de menținere a ordinii publice, în cursul săptămânii trecute au fost depistate două persoane predispuse la acte antisociale.

​Astfel:

– În ziua de 23.08. 2018, în jurul orei 15,00, Poliția Locală Bârlad a fost sesizată cu privire la un conducător auto, care părea a fi sub influența băuturilor alcoolice. Un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice a identificat autoturismul, care se deplasa haotic pe strada Republicii. S-a reușit oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto: R.N. de 51 de ani, care se exprima incoerent. A fost solicitat sprijinul Biroului Rutier din cadrul Poliției mun. Bârlad, iar agenții de poliție rutieră au procedat la verificarea alcoolemiei, stabilind o valoare de 1,57 mg. / l, alcool pur în aer expirat. Conducătorul auto a fost preluat în scopul recoltării de probe biologice.

– În ziua de 26.08. 2018, în jurul orei 10,00, în timp ce doi polițiști locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice desfășurau activități de defluire a traficului în zona Pieții ”Sf. Ilie”, au fost sesizați de către un bărbat de 72 ani, cu privire la faptul că a surprins un individ necunoscut, care i-a sustras portofelul din geantă. Acesta a aruncat portofelul și a încercat să fugă. Suspectul a fost identificat ca fiind M.G. de 47 de ani, apoi a fost predat Poliției mun. Bârlad, pentru continuarea cercetărilor.

”În ambele situații, polițiștii locali au beneficiat de sprijinul cetățenilor pentru identificarea persoanelor suspecte că au comis infracțiuni. Din acest motiv le adresăm mulțumiri și îndemnăm pe toți oamenii de bună credință să ne semnaleze orice act de încălcare ori nerespectare a legilor, pentru a interveni și a lua măsurile legale” a declarat Vasile Chelaru, directorul executiv al Poliției Locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img