joi, 28 martie, 2024

Accenture achizitioneaza divizia de securitate cibernetica Symantec de la Broadcom

Distribuie:

Publicat:

Accenture a anunţat că va achiziţiona divizia Symantec Cyber Security de la Broadcom, dar detaliile financiare nu au fost făcute publice, potrivit news.ro.

În anul fiscal 2019, Accenture a investit aproape 1,2 miliarde de dolari la nivel global în 33 de achiziţii pentru a dobândi abilităţi şi capacităţi critice în domenii strategice.

Finalizarea achiziţiei este supusă unor condiţii şi este de aşteptat să se realizeze în luna martie a acestui an.

"Accenture Security va deveni astfel unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de securitate, îmbunătăţind capacitatea sa de a ajuta companiile să anticipeze, detecteze şi să răspundă rapid la ameninţările cibernetice", se arată într-un comunicat.

Portofoliul Symantec de servicii de securitate cibernetică include monitorizarea şi analiza globală a ameninţărilor printr-o reţea de centre de operare de securitate, servicii în timp real de informare despre ameninţări şi de răspuns la incidente specifice industriei.

Cele şase centre de operaţii de securitate sunt situate în SUA, Marea Britanie, India, Australia, Singapore şi Japonia.

Activitatea de servicii de securitate este susţinută de o platformă cloud proprie care oferă un flux constant de informaţii despre ameninţări tehnice şi cibernetice printr-un portal personalizabil.

"Securitatea cibernetică a devenit critică pentru toate organizaţiile, indiferent de industrie sau locaţie geografică. Odată cu adăugarea activităţii Symantec în domeniul serviciilor de securitate cibernetică, Accenture Security va oferi unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii administrate pentru întreprinderile globale, pentru a detecta şi gestiona ameninţările de securitate cibernetică cu care se confruntă", a declarat Julie Sweet, directorul executiv al Accenture.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img