vineri, 29 martie, 2024

Accesorii pentru sală de la Weider

Distribuie:

Publicat:

Pentru a-ți atinge obiectivele de fitness pe care ți le-ai setat cu siguranță la începutul anului, ai nevoie de o alimentație corectă și de o hidratare adecvată. În plus, ai nevoie de determinare, disciplină și ambiție pentru a-ți construi corpul perfect.

La fel de importante pentru succesul antrenamentului sunt și accesoriile pe care le folosești la sală. Încălțămintea, îmbrăcămintea, mânerele multifuncționale, chingile, centurile, bandajele pentru genunchi și recipientele pentru băuturi folosite în timpul antrenamentelor trebuie să fie de foarte bună calitate pentru a preveni micile accidentări și pentru ca tu să ai confortul necesar pentru a face performanță.

Recipientele pentru băuturi

Pentru că hidratarea este esențială pentru un antrenament reușit, Weider ți-a pregătit o gamă largă de shakere din plastic sau din metal, blendere cu compartimente separate pentru capsule, tablete sau pulberi proteice, canistre de diverse culori și alte recipiente pentru băuturi. Toate recipientele sunt fabricate din material dur și rezistent și sunt ușor de folosit și de transportat. Folosește-le cu încredere zi de zi înainte, în timpul și după antrenament.

Echipamentul sportiv

Echipamentul sportiv de calitate este realizat din materiale care absorb transpirația și împiedică supraîncălzirea corpului în timpul antrenamentelor intense. În plus, materialele folosite pentru echipamentul de fitness sunt rezistente la orice fel de mișcare și au un design atrăgător. Maiourile bărbătești și de damă și tricourile Weider sunt realizate din materiale de înaltă calitate și au un design foarte actual și pratic. Adaosul de elastan din compoziția tricourilor fitness asigură menţinerea formei acestora pentru mult timp. Hanoracele cu fermoar Weider sunt de asemenea realizate dintr-un amestec de elastan și poliester care rezistă la multiple purtări. Echipamentul de sală marca Weider este alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de produse de înaltă calitate care să le susțină performanța.

Mănușile pentru sală

Mănușile pentru sală marca Weider  sunt un MUST pentru cei care se antrenează în sala de forță. Folosite în special de cei care ridică greutăți, mănușile sunt necesare tuturor celor care nu doresc să plece de la sală cu bătături în palme. Materialul din care sunt fabricate mănușile Weider absoarbe transpirație și îți asigură o aderență sporită la ridicarea greutăților.
Centurile pentru culturism

Sportivii care ridică greutăți au nevoie de asemenea de o protecție crescută în zona lombară. Centurile pentru culturism de la Weider sunt perfecte în acest scop, fiind realizate din materiale rezistente și flexibile. Uită de durerile lobare și de hernie cu ajutorul centurilor fitness Weider.  

Bandajele pentru încheieturi

Bandajele elastice pentru încheieturi sunt realizate din material moale și elastic și sunt recomandate persoanelor care își doresc un confort sporit în timpul antrenamentelor, precum și celor care sunt în perioada de recuperare medicală.
Indiferent care ar fi nevoile tale în materie de echipament fitness, vei găsi orice produs pe site-ul Weider.ro. Pregătește-te pentru performanță cu ajutorul produselor fitness profesionale.

https://www.bzi.ro/sanatate

Hidratarea în timpul antrenamentului (bauturi)

Chiar și în cazul persoanelor care nu susțin un efort fizic intens, lipsa hidratării poate cauza simptome precum : iritabilitate, insomnie, dureri de cap sau stare generală proastă. Cu atât mai mult, pentru persoanele active, care se antrenează și doresc să facă performanță în sport, hidratarea optimă este esențială.

Pentru o hidratare eficientă, este important să consumi o cantitate suficientă de apă cu jumătate de oră înainte de antrenament. Dacă vrei să-ți crești rezistența la efort în timpul antrenamentului, e bine să bei apă cu gheață, care va scădea temperatura corpului.
Cantitatea de apă necesară în timpul antrenamentului depinde de la sportiv la sportiv. Nu toți avem nevoie de aceeași cantitate de lichid atunci când depunem efort susținut. Unii oameni consuma un litru, alții doi litri de apa, chiar dacă se antrenează la fel de intens. Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele, studiază-ți corpul și notează-ți cantitatea de apă necesară pentru a obține performanțele dorite.  Respectă dozajul și vei ajunge unde îți dorești.

Ce fel de lichide consumi ?

În timpul antrenamentelor, corpul tău pierde apă, dar și minerale (electroliți).  De aceea este important să suplinești aceste pierderi consumând băuturi fitness de calitate.

Weider îți propune o serie de băuturi pentru sportivi cu conținut scăzut de calorii și adaos de vitamine și minerale.
Fresh Up Concentrate cu gust de Cherry Cola este o băutură răcoritoare și intens hidratantă potrivită pentru orice fază de antrenament. Nu conține zahăr, grăsimi sau aspartam. În schimb, conține 8 vitamine și magneziu, care te vor energiza și îți vor aduce buna dispoziție necesară în timpul antrenamentelor dificile.

 L-Carnitine Water este o băutură cu conținut scăzut de calorii pe bază de L-Carnitină. Este o băutură recomandată în perioadele de slăbire, alături de un regim alimentar adecvat.  L-Carnitina transportă grăsimea în mitocondrii, acolo unde aceasta este transformată în grăsime. Din acest motiv, cele mai bune rezultate ale consumului suplimentelor pe bază de L-carnitină se obțin dacă se urmează un antrenament intensiv cardio sau cu greutăți.

Low Carb Protein Shake este o băutură proteică gata preparată recomandată în faza de definire sau de creștere a masei musculare. Băutura pe bază de lapte degresat are un conținut ridicat de proteine și nu are grăsimi și îndulcitori.
Oricare ar fi preferințele tale, vei găsi cu siguranță un produs pe placul tău în selecția de băuturi Weider. Alege băuturi fitness de cea mai înaltă calitate pentru a ajunge rapid la forma pe care ți-o dorești.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img