joi, 25 aprilie, 2024

Accident cu victima la Dragomiresti : un barbat de 52 de ani și-a pierdut viața – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe DN 2F,  în raza localității Rădeni,  comuna Dragomirești. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane. 

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. 

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două  autovehicule avariate, scoase în afara carosabilului (un autoturism și o autoplatformă), precum și patru victime, dintre care una aflată în stop cardiorespirator. Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI, pompierii militari au început manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconștiență. Din nefericire, după aproximativ o oră, victima aflată în stare de inconștiență (bărbat în vârstă de 52 ani), a fost declarată decedată.

Celelalte trei victime, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv durere în piept.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

—————

UPDATE : 3 victime : un in stop cardiorespirator în curs de resuscitare, o victimă cu traumatism toracic preluată de EPA și o victimă cu traumatism de gleznă luată de o ambulanță B2-SAJ

Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui intervine in dimineața zilei de luni, 28 Iunie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe DN 2F  in localitatea Rădeni,  comuna Dragomirești. 

În accident sunt implicate doua autoturisme în care se aflau trei persoane. 

Din primele informații se pare ca una din persoane se afla in stare de inconstienta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img