vineri, 19 aprilie, 2024

Accident CUMPLIT cu DOI MORTI! Soferul nu avea permis de conducere

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti, duminica dimineata, intr-un accident rutier produs pe DJ 606, in apropierea comunei doljene Breasta.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, in jurul orei 6:30, Winetoo C., de 27 de ani, din comuna Breasta, judetul Dolj, fara a poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie, in timp ce conducea un autoturism, inmatriculat in Germania, dinspre Craiova catre comuna Breasta, in apropiere de podul peste riul Jiu, pe fondul vitezei excesive si a lipsei de experienta in conducere, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a parasit partea carosabila catre stanga, unde a lovit mai multi copaci.

In urma accidentului, a rezultat decesul conducatorului auto si al pasagerului dreapta fata, Catalin D., de 23 de ani, din comuna Cotofenii din Dos, judetul Dolj si ranirea grava a lui Ionut N., de 19 ani, din comuna Cotofenii din Dos, judetul Dolj si ranirea usoara a lui Laurentiu C., de 26 de ani, din comuna Breasta.

Politistii rutieri ajunsi la fata locului au demarat cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs accidentul.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img