joi, 28 martie, 2024

Accident Curteni : Soferul a adormit la volan – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In noaptea de marti spre miercuri, 12 iulie, un accident rutier s-a produs pe DE 581, pe raza localitatii vasluiene Curteni. Evenimentul a avut loc pe fondul oboselii la volan. Vinovat este conducatorul unui autoturism marca Audi A4, domiciliat in localitatea Padureni, din apropiere de Husi. El se afla in masina cu un pasager de sex feminin. Accidentul s-a produs in jurul orei 00:00, iar la fata locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul Biroului Rutier Husi, dar si o ambulanta .

Potrivit organelor de ancheta, soferul, care se deplasa pe ruta Crasna – Husi, a adormit la volan, intrand pe contrasens si deplasandu-se printr-o rigola cateva zeci de metri. La un moment dat a acrosat un cap de pod, care l-a proiectat inapoi pe sosea. Timp de aproximativ 2 ore, traficul in zona s-a efectuat pe o singura banda.

Stirea initiala: În urma cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut pe DE581, pe raza localității Curteni. Conform declarațiilor de la fața locului, șoferul care circula pe direcția Crasna – Husi, a adormit la volan . La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens, apoi s-a deplasat prin rigola drumului preț se cativa zeci se metri, oprindu-se intr-un cap de pod.  În autoturism se aflau doua persoane.  Nicio persoana nu a fost grav ranita. Soferul a necesita câteva ingrijiri medicale, acesta fiind transportat de o ambulanta la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian ” Husi .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img