vineri, 29 martie, 2024

Accident extrem de grav in localitatea Scopoșeni, comuna Gorban: 2 ieșeni și 3 vasluieni răniți – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Conform datelor din anchetă se pare că şoferul care a provocat accidentul rutier avea o alcoolemie uriași, de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Secția de pompieri Huși a intervenit in dimineața zilei de duminica, 23 mai,  cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe DN 28, în raza localității Scopoșeni, comuna Gorban. La fața locului au intervenit ISU și SAJ Iași. 

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei persoane de sex feminin și doua persoane de sex masculin).

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism avariat, în care se  afla o persoană încarcerată  și în starea de inconștiență.

Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată echipajului de pe ambulanță.

Victimele, trei femei și doi bărbați, au vârste cuprinse între 20 și 25 ani. Cele cinci victime prezentau multiple  traumatisme și au fost transportate la unități medicale din județul Iași. 

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 5 persoane dintre care una era inconșientă. Victimele au fost transportate la UPU Sf. Spiridon dar și la UPU a Spitalului de Neurochirurgie:

 

În jurul orei 5.19, o maşină s-a răsturnat cu impact într-o locuinţă în satul Gorban din zona Răducăneni. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 5 persoane, 3 persoane de sex feminin şi două persoane de sex masculin. Două dintre persoane erau încarcerate. Din cele două victime încarcerate, o victimă era inconştientă şi a fost peluata de un exchipaj de SAJ C2.

Cele cinci victime au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani şi se întorceau de la discotecă mergând pe direcţia Răducăneni – Huși. La intervenţie au fost dirijate două echipaje SAJ de tip B2, un echipaj de tip C2, un echipaj de prim ajutor de la Răducăneni, un echipaj de prim ajutor D2 un echipaj ATPVM. După intervenţie, trei victime au fost dirijate la UPU Spiridon iar două victime la UPU Spitalul Neurochirurgie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img