sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident grav ieri seara la intrarea in municipiul Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit in seara zilei de luni, 7 iunie, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în zona IRB, ieșirea spre municipiul Vaslui. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În accident a fost implicat un autoturism și au existat două persoane rănite.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism puternic avariat și două victime, între care una încarcerată. Cea de-a doua victimă a fost proiectată în afara autoturismului și se afla în stare de inconștiență și stop cardiorespirator. Circulația rutieră era blocată.

Victima aflată în SCR a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui și au fost începute manevrele de resuscitare. Ambulanța SMURD tip B2 (EPA) Bârlad se deplasa spre CPU Bârlad transportând o persoană care suferise un traumatism de membru superior. Echipajul ambulanței SMURD a oprit la locul accidentului și a acordat primul ajutor persoanei descarcerate, după care au transportat la spital victima aflată în ambulanță. Imediat, echipajul ambulanței SMURD a revenit la fața locui, a preluat și a transportat victima descarcerată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima proiectată în afara autoturismului, a fost resuscitată pozitiv, după care a fost transportată la CPU Bârlad. 

Pompierii militari au eliberat carosabilul îndepărtând resturile autoturismului. În acest moment,  circulația a fost reluată. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de lucrătorii Poliției Rutiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img