vineri, 29 martie, 2024

Accident grav in apropiere de Barlad.Soferul a adormit la volan-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doua femei au ajuns, vineri, in stare grava la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad, dupa ce au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut pe raza localitatii vasluiene Sarbi.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, in accident a fost implicat un singur autoturism si s-a produs pe fondul oboselii la volan.

„In accident a fost implicata o masina inmatriculata in Republica Moldova, condusa de un barbat in varsta de 53 de ani, dijn Bucuresti, care se deplasa din directia Crasna spre Barlad. La un moment dat, din cauza oboselii, barbatul a adormit la volan, iar autoturismul a intrat intr-un cap de pod, dupa care a fost proiectat pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a doua femei in varsta de 49, respectiv 77 de ani, sotia si mama conducatorului auto, ele fiind trasportate la spital”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Barbatul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img