vineri, 26 aprilie, 2024

Accident GRAV in Brasov! Un autocar cu 25 persoane la bord a fost implicat. Printre victime se numara si un bebelus de doua luni

Distribuie:

Publicat:

In aceasta seara, In comuna Sinca din judetul Brasov a avut loc un accident grav. Potrivit unor surse, un autoturism a intrat in coliziune cu un micobuz de transport persoane ce avea la bord 25 de pasageri. 

In urma coliziunii, au rezuntat trei victime, pasageri ai autoturismului, printre care si un bebelus de doua luni. Din fericire, acestia au fost raniti usor si nu au avut nevoie de transportul la spital. 

La fata locului s-au deplasat un echipaj medical si un echipaj de politie. 

„Intervenim la intrarea in Persani, la un accident intre un autoturism si un autocar. Sunt trei victime, toate trei din autoturism, doi adulti si un copil de aproximativ doua luni. Barbatul prezinta un traumatism toracic, a doua victima, o femeie, cu traumatism cranio-cerebral, copilul este evaluat de echipajul SMURD, avand in vedere varsta acestuia. S-au deplasat la fata locului un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma, un echipaj SMURD si doua de la SAJ", a declarat Luiza Danila, purtatotul de cuvant al ISU Brasov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img