joi, 28 martie, 2024

Accident grav in localitatea Rasesti. A fost acrosat de un autocamion in fata casei-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 17 septembrie, in jurul orei 14:50, se solicitau la numarul unic de urgenta 112 echipaje de prim ajutor in localitatea vasluiana Rasesti, comuna Dranceni, in urma unui accident rutier. La fata locului s-au deplasat de urgenta echipaje de prim ajutor, dar si echipaje din cadrul Politiei Rutiere. Soferul unui autoturism marca Opel a fost adus la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian” Husi pentru ingrijiri medicale detaliate.

Potrivit autoritatilor, evenimentul rutier s-a produs astfel:

Un sofer in varsta de 58 de ani, care se afla la volanul unui  autoturism marca Opel si se deplasa pe DN 24B, pe raza Rasesti, la un moment dat a semnalizat dreapta, a virat, iar apoi imediat a virat stagna, fiind acrosat  un autocamion care s-a angajat imediat in depasairea autoturismului. In urma impactului dintre autocamion si autoturismul Opel, cel din urma a fost proiectat intr-un sant de la marginea drumului, soferul fiind grav ranit.

Potrivit achetatorilor, soferul autoturismului marca Opel a semnalizat stanga pentru a intra pe portiunea din fata casei, insa imediat, fara sa se asigure a virat dreapta, fiind acrosat de autocamionul care se deplasa in spatele sau si care s-a angajat in depasire imediat dupa ce autoturismul usor a virat stanga.

Barbatul in varsta de 58 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, fiind diagnosticat cu multiple fracturi costale, dar si policontuzii.
Politistii au deschis in acest caz un dosar de vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img