sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident grav in zona Murgeni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit, duminica, 9 august, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs în localitatea Bursuci, comuna Epureni (DC 70). În accident au fost implicate două persoane și tot atâtea autoturisme. 

La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat, precum și o persoană rănită. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B2 (EPA) care a preluat pacientul rănit (52 ani), acesta fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde a fost dignostocat cu policontuzii în urma unui accident rutier.

 

După sosirea unui echipaj de poliție rutieră, echipajul de intervenție al ISU Vaslui a curățat carosabilul și a îndepărtat cele două autoturisme. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img