vineri, 19 aprilie, 2024

Accident grav la intrarea in localitatea Mantu, comuna Tatarani. 4 persoane se aflau in autoturism printre care și un bebelus de doar 3 luni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un eveniment rutier s-a petrecut in urma cu puțin timp pe DJ 244 E, la intrarea in localitatea Mantu din comuna Tatarani.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu forțe și mijloace specifice la un accident rutier pentru a debloca doua persoane blocate intr-un autoturism marca SEAT. 
La fata locului au mai fost prezente și 3 ambulante din cadrul SAJ dar și echipajul de Terapie Intensiv Mobila din cadru Isu Vaslui . In autoturism se aflau 2 femei și 2 copii minori, unul având o vârsta de 3 luni. Toți cei aflați in autovehicul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale cât și pentru investigatii medicale amănunțite. Conform primelor informații,viața acestora nu este pusă in pericol .

Se pare ca șoferița care se afla la volanul autoturismului ar fi încercat sa depășească alte doua mașini, însă, la o denivelare a pierdut controlul asupra directiei de mers, ieșind de pe partea carosabila și proiectându-se intr-un păpuriș dintr-o balta secata. Toți cei care se aflau in mașina aveau centurile de siguranța, lucru care le-a salvat și de altfel viețile. Cel mic era asigurat intr-un scaun de tip scoica conform legislației .
Vom reveni cu detalii .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img