vineri, 29 martie, 2024

Accident grav la Valea Grecului, impact între un BMW și o autoutilitara – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru descarcerare și acordarea primului ajutor medical în cazul unui accident rutier produs pe DN 24B, în raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau doar conducătorii auto.
La sosirea echipajelor de intervenție, pompierii au găsit două autovehicule avariate și doua victime, dintre care una rănită și   încarcerată. Salvatorii hușeni au scos victima din autoturism și i-au acordat primul ajutor medical. Victima, un bărbat în vârstă de 22 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio cerebrale și faciale, traumatisme ale toracelui și membrelor superioare.
Cealaltă persoană implicată în accident a fost evaluată medical, dar a refuzat transportul la spital. 
Pompierii hușeni au îndepărtat resturile desprinse din cele două autovehicule.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști.

STIREA INITIALA: Un eveniment rutier s-a produs in urma cu puțin timp pe DE 581, intr-un viraj din apropierea intrării in localitatea Valea Grecului . Un autoturism marca BMW care se deplasa pe directia Valea Grecului spre Husi, in viraj, din cauza neadaptării vitezei cât și a faptului ca pe spațiul carosabil este format un strat de clei de la struguri, a pierdut controlul asupra directiei de mers, acroșând cu partea laterala stanga o duba care circula regulamentar .

In urma impactului , șoferul din autoturismul BMW, a rămas încarcerat fiind scos din autoturism de pompierii Secției Husi.

După ce a fost scos din mașina, șoferul, conștient,a fost transportat de echipajul EPA la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” pentru investigații amănunțite . Conform datelor de la fata locului, acesta are o rana la picior cât si niște escoriații . Vom reveni cu detalii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img