miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident grav în județul Iași. Un copil care ducea agheasmă la casele oamenilor a murit pe loc. Se afla în mașina preotului

Distribuie:

Publicat:

Moartea adolescentului în vârstă de numai 14 ani a îndoliat o țară întreagă. Accidentul în care și-a pierdut viața, din nefericire, a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 2, în localitatea Cristești, județul Iași. Patru persoane se aflau în autoturismul respectiv. Iată cum s-a întâmplat totul!

Tragedia a avut loc în această dimineață. Patru persoane se aflau în autoturism, însă, din nefericire, adolescentul în vârstă de 14 ani a decedat. Leziunile cu care s-au ales în urma impactului erau incompatibile cu viața.

Accident grav în județul Iași

Mașina în care se afla era chiar mașina preotului. Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul. Potrivit Antena3.ro, în urma impactului, copilul ar fi fost proiectat prin geam, iar mașina care s-a răsturnat, a căzut pe el.

De asemenea, în presa locală s-a spus că mașina era a preotului Bogdan Mihalachi, recent numit în parohia Cristești. Adolescentul de 14 ani se afla pe bancheta din spate a mașinii când a avut loc impactul.

În această dimineață, el împreună cu alte persoane au pornit cu agheasma pe la casele oamenilor. Din nefericire, nu au mai ajuns la destinație. În acel moment, mașina se deplasa spre Drăgușeni.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul

Reprezentanții IPJ Iași au transmis că ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

De asemenea, cercetările sunt continuate.

„În dimineața zilei de 10 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în localitatea Cristești, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat”, au mai transmis autoritățile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img