vineri, 19 aprilie, 2024

Accident grav în Olt. Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost lovit din plin de un șofer beat

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, a murit într-un grav accident rutier, în Olt. Tragedia s-a produs în comuna Movileni, iar vinovat ar fi un șofer care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Victima se afla pe bicicletă în momentul impactului și nu a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Un bărbat de 75 de ani din Olt și-a găsit sfârșitul într-un grav accident rutier. Primele informații arată că victima se afla pe bicicletă, moment în care a fost lovită din plin de un șofer care se urcase beat la volan. Tragedia a avut loc în comuna Movileni.

Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost lovit din plin de un șofer beat

Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului, dar bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator în momentul în care au sosit echipele de salvare. Victima a fost găsită blocată pe parbrizul mașinii, potrivit stiripesurse.ro

După mai multe eforturi, medicii au fost nevoiti să constate decesul victimei. Impactul a fost mult prea puternic, iar bărbatul accidentat nu a avut șanse de supraviețuire.

Șoferul a fost reținut de polițiști

Șoferul vinovat de accident, un bărbat de 63 de ani, se afla beat la volan, iar în urma testării s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore.

Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar rși pentru conducerea unui vehicul sub influnța alcoolului sau a altor substanțe. Cu atât mai mult, șoferul se va prezenta în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina în cursul zilei de azi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img