vineri, 19 aprilie, 2024

Accident grav pe Autostrada Soarelui. 53 de persoane au fost duse SPITAL

Distribuie:

Publicat:

Un groaznic accident de circulatie a avut loc azi noapte la km 50 pe sensul de mers spre Bucuresti pe Autostrada A2. Un autocar cu copii din Ucraina care se indrepta dinspre litoral s-a rasturnat. S-au inregistrat mai multi morti intre copii, iar ranitii au fost dusi de ambulante  la spitalele din Bucuresti. Din primele informatii se pare ca accidentul s-ar fi produs din cauza oboselii soferului care a adormit la volan si a pierdut controlul autocarului. Primele informatii arata ca in autocar se aflau 17 copii, iar unul dintre cei care si-au pierdut viata este o fata de 17 ani.scrie stiripesurse.ro

Intr-o interventie la Antena 3, Raed Arafat a precizat ca in autocar erau 53 de oameni, dintre care 18 copii. Au rezultat 2 morti in urma accidentului, 3 au refuzat sa mearga la spital, iar 48 in spital, 2 in stare critica, unu cu amputatie de membru, altu cu traumatism cranian.

A fost declansat codu rosu si au fost chemate ajutoare din judetele limitrofe. 10 ambulante din Bucuresti au intervenit l locul accidentului. Ambulante au sosit sin din Calarasi  si Ialomita.

sursa:stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img