joi, 28 martie, 2024

Accident GRAV pe DN7. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce TIR-ul in care se afla s-a rasturnat

Distribuie:

Publicat:

Pasagerul din dreapta a unui TIR murit dupa ce autotrenul in care se afla s-a rasturnat in afara partii carosabile. Potrivit primelor informatii, soferul a reusit sa iasa din cabina, avand leziuni usoare, insa celalalt a ramas incarcerat, inconstient. Tragedia s-a produs in judetul Arges. 
Un TIR inmatriculat in Arges, incarcat cu produse din plastic, s-a rasturnat, sambata, in jurul orelor amiezii, in afara partii carosabile. Accidentul s-a perecut pe DN7, la iesire din Lipova (cartierul Soimos) spre Deva, diferenta de nivel dintre carosabil si camp in aceasta zona fiind de aproximativ trei metri. In cabina autotrenului se aflau doua persoane: soferul si soferul de rezerva. Potrivit primelor informatii, soferul a reusit sa iasa din cabina, avand leziuni usoare, insa celalalt a ramas incarcerat, inconstient. Din pacate, soferul de rezerva a murit. Decesul acestuia a fost confirmat, pentru aradon.ro, de catre dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.
„La fata locului s-a deplasat echipajul de descarcerare de la Barzava, o ambulanta de la Serviciul de Ambulanta si Serviciul Voluntar de la Lipova cu o autospeciala de stingere. O autospeciala de descarcerare grea de la Detasamentul Arad merge in sprijin la accident”,  a declarat George Plesca, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

Sursa: romaniatv.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img