sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident grav pe Drumul Morții, în Ialomița. Trei persoane au decedat, iar alte șase au fost rănite

Distribuie:

Publicat:

Tragedie pe șosea ieri dimineață, în Ialomița. Trei persoane au murit pe loc, iar șase au fost rănite, după un impact devastator în care au fost implicate trei autoturisme. Incidentul s-a petrecut pe Drumul Morții, în localitatea Sinești, pe E85.

Un accident deosebit de grav a avut loc ieri dimineață în Ialomița, mai preciz în dreptul localității Sinești, pe E85. Trei persoane au murit pe loc, după impactul a trei autoturisme, iar alte șase au ajuns de urgență la spital

Accident grav în Ialomița cu trei morți și șase răniți. Tragedie pe șosea

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, printre cele 9 persoane implicate în accident s-au numărat și doi minori, iar aceștia primesc acum îngrijiri medicale de urgență. 

La fața locului a fost activat și planul roșu de intervenție, iar imediat s-au deplsat de urgență mai multe echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stinge cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje ale SAJ Ialomița, potrivit observatornews.ro.

La locul accidentului acționează și ISU București-Ilov, cu trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns la locul accidentului. Traficul a fost blocat

Traficul este blocat spre sensul de mers București-Urziceni și se circulă alternativ în aceste momente pe o singură bandă, mai anunță IPJ Ialomița.

Nu se cunosc momentan mai multe detalii despre victimele accidentului și ce a dus de fapt la producerea tragediei. Pe același drum, numit și Drumul Morții, au avut loc zeci de accidente soldate cu pierderi omenești.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img