sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident grav pe localitatii vasluiene Crivesti, comuna Tutova – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit duminica, 23 mai, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DJ 243A, în raza localității Crivești, comuna Tutova. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. 
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (patru băieți și o fată).

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile și răsturnat pe o parte. Trei persoane aflate în interiorul autoturismului se autoevacuaseră, celelalte două fiind scoase din interior de către ceilalți participanți la trafic. Trei dintre persoanele implicate în accident aum îngrijiri medicale. Victimele au fost transportate la spital. 
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI și au stabilizat autoturismul.  Dintre cele trei victime, în starea cea mai gravă este persoana de sex feminin,  aceasta fiind diagnosticată preliminar cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, suspiciuni de fracturi ale oaselor bazinului. Celelalte două victime au suferit traumatisme ale membrelor superioare.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img