vineri, 19 aprilie, 2024

Accident in zona Corni din Husi. Țeava de gaz sparta – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În data de 31 martie 2021, ora 21.17, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui un eveniment rutier. 

Polițiștii Biroului Rutier Huși care au intervenit la sesizare au constatat că un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Stănilesti, județul Vaslui, a condus un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Arges, pe strada Corni, din Huși, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a distrus gardul unei proprietăți, afectând instalația de alimentare cu gaze naturale, din zonă.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

 Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luarea măsurilor legale.

Stirea initiala : Un eveniment rutier a avut loc in urma cu câteva momente pe strada Corni din municipiul Husi .

Un șofer a unui autoturism ușor, nu a respectat viteza corespunzătoare, a pierdut controlul asupra directiei de mers și a acroșat un gard si o țeava de gaz pe care a avariat-o, existând scurgeri de gaze .

La fata locului au fost prezenți cei de la pompieri care au asigurat măsurile PSI cât si cei de la DelGazGrid care au astupat fisura din țeava .

Din fericire nu au existat victime, fiind vorba de pagube materiale .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img