vineri, 26 aprilie, 2024

Accident la Marul de Aur pe drumul național dintre Vaslui și Crasna – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o ambulanță SMURD tip B2 încadrată de un echipaj de prim ajutor, pentru un accident rutier produs pe DN24,  la aproximativ 250 metri de "Mărul de aur". În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.
La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă. Până la sosirea echipajului de intervenție, cele două persoane aflate în autoturismul răsturnat, doi bărbați cu vârste de 42 și 40 ani s-au autoevacuat. Aceștia au primit îngrijiri medicale din partea paramedicii, dar au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate. Pasagerul în vârstă de 40 ani a suferit escoriații și mici traumatisme la nivelul membrelor și al feței, dar a refuzat transportul la spital.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

Stirea initiala : Un accident a fost produs in urma cu puțin timp pe Drumul Național din fata celebrei livezi Mărul de Aur de pe ruta Vaslui – Crasna . In eveniment este implicată o autoutilitara marca VW ce era încărcată cu panouri sandwich . Nu se știe la aceasta ora cum s-a produs evenimentul rutier . La fata locului a fost direcționat un echipaj EPA din cadrul Isu Vaslui . Conform primelor informații nu sunt victime rănite grav . 

Circulația se desfășoară alternativ pe un singur sens . La fata locului trebuie sa ajungă și echipajele poliției rutiere . 

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img