vineri, 19 aprilie, 2024

Accident mortal intr-o comuna din VASLUI.Totul s-a petrecut pe D.J. 244 K

Distribuie:

Publicat:

O persoana a decedat si a o alta a fost ranita intr-un accident de circulatie produs pe un drum judetean din comuna Tanacu.

    Politistii Biroului Rutier Vaslui au efectuat cercetari la locul producerii unui accident de ciculatie, in urma caruia o femeie, in varsta de 62 ani si-a pierdut viata.

    Accidentul s-a produs  in ziua de sambata,30 octombrie, pe D.J. 244 K, in comuna Tanacu. F. Oana, in varsta de 26 ani, din municipiul Iasi, a condus un autovehicul ce tracta o semiremorca, pe un drum comunal. La efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers  la stanga, pe D.J. 244 K, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu gardul din beton al unei locuinte.

    Din accident a rezultat vatamarea corporala a doi pasageri, ambii din municipiul Iasi, care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui: o femeie, in varsta de 62 ani si un barbat, in varsta de 64 ani. Avand in vedere leziunile traumatice grave, femeia a fost transferata la o unitate medicala din municipiul Iasi, unde insa a decedat.

    F. Oana a fost testata cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a aratat ca nu a consumat bauturi alcoolice.

    In cauza, politistii Biroului Rutier Vaslui continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-a produs accidentul de circulatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img