marți, 19 martie, 2024

Accident mortal la ieşirea din municipiul Adjud spre Focșani – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focșani. În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea  (SAJ). 

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconștiență rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața. 

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.

Cealaltă victimă, de sex masculin,  a fost preluată de un echipaj SAJ.

  ????‍????????⚒
#ISUVrancea
#Secția_de_Pompieri_Adjud
#POMPIERII
#SMURD
#IGSU

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img